Despre noi

 

del2

DESCRIERE:

În data de 03 septembrie 2016 va avea loc în masivul RARĂU concursul RARĂU RADICAL RACE (ediția a III-a), etapa de Mountain Biking urmată, în data de 17 Septembrie 2016, de etapa Trail Running sau Alergare Montană .
Concursul urmăreşte promovarea, încurajarea şi dezvoltarea activităţilor sportive în România, a relaţiilor interumane bazate pe fair-play şi respect reciproc, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, masivul Rarău, dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate care împânzesc acest masiv.
Locul de START/FINISH al maratonului va fi în Piaţa Centrală din oraşul Câmpulung Moldovenesc. Tot aici se va desfăşura Festivitatea de Premiere.
Traseele propuse pentru acest concurs (cel lung ~65km şi cel scurt de ~35km) vor străbate cele mai frumoase zone ale masivului Rarău, atingând punctul de maxim vertical al vârfului Rarău situat la cota de 1651m.

ORGANIZATORI:

Asociaţia Natura pro Rarău
A organizat între anii 2003 si 2013 concursul de escalada sportivă Rarău Climbing Open, din 2014 este organizator al evenimentelor Rarău Radical Race, iar experienţa câştigată pe parcursul anilor îi recomandă în continuarea organizarii acestui eveniment;
Membrii ANR sunt de asemenea angajaţi ai Serviciului Public Salvamont SUCEAVA, fapt care este un plus pe linie de siguranţă a competiţiei;

Asociaţia Club Sportiv Suceava Pedalează
Adună sub „umbrela” sa un număr mare al iubitorilor de ciclism de pe raza judeţului Suceava;
Are contacte directe cu magazinele şi firmele care sunt specializate în comercializarea echipamentelor MTB;
Promovează mersul pe bicicletă în județul Suceava şi organizează diverse evenimente MTB;
Are în continuă derulare proiecte pentru marcarea de trasee ciclabile și turistice, ridicarea GPS și promovarea lor.

Asociaţia Ghizilor din Bucovina
Are ca scop principal promovarea Bucovinei prin implementarea unor concursuri anuale de tip Maraton de Mountain Bike şi Alergare Montană şi atragerea în zonă a unui număr cât mai mare de participanţi şi viitori turişti;
A avut şi are în desfaşurare numeroase proiecte pe linie montană şi outdoor atât la nivel national cât şi internaţional.

 PARTENERI:

Consiliul Judeţean Suceava

Serviciul Public SALVAMONT Suceava
Serviciul Public Salvamont Suceava acţionează în Obcina Mare, Obcina Feredeului, Obcina Mestecănişului, Obcina Voroneţului, Munţii Suhard, partea aferentă judeţului Suceava a Munţilor Călimani, Munţii Stânişoarei, masivul Rarău, versantul estic al masivului Giumalău, pe pârtiile de la Cârlibaba, deci în aproximativ 90% din zona montană a judeţului.

 

 PARTENERI MEDIA:

judetulsuceava.ro Revista Tactica
NewsBucovina_Logo_web sigla_intermedia_web diva_in_bocanci_RBG-01
logo_vivafm_web impact_fm_web

 

Sponsori Principali

Sponsori

Parteneri

Organizatori