Despre noi

despre_noi

DESCRIERE:

În data de 17 Septembrie 2016 va avea loc în masivul RARĂU concursul RARĂU RADICAL RACE (ediția a III-a), etapa Trail Running sau Alergare Montană, după ce în prealabil în data de 03 septembrie 2016 se va desfăşura etapa de Mountain Biking.

Concursul urmăreşte promovarea, încurajarea şi dezvoltarea activităţilor sportive în România, a relaţiilor interumane bazate pe fair-play şi respect reciproc, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, masivul Rarău, dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate care împânzesc acest masiv.

Locul de START/FINISH al maratonului va fi în Piaţa Centrală din oraşul Câmpulung Moldovenesc. Tot aici se va desfăşura Festivitatea de Premiere.

Pentru acest concurs vor fi puse la dispoziţia concurenţilor 2 trasee: unul lung de ~30km şi unul scurt de ~13km.

ORGANIZATORI:

 

Asociaţia Natura pro Rarău

A organizat în ultimii 10 ani concursul de escalada sportivă Rarău Climbing Open, iar experienţa câştigată pe parcursul anilor îi recomandă în organizarea acestui eveniment;

 Membrii ANR sunt de asemenea angajaţi ai Serviciului Public Salvamont SUCEAVA, fapt care este un plus pe linie de siguranţă a competiţiei;

Asociaţia Club Sportiv Suceava Pedalează

Adună sub „umbrela” sa un număr mare al iubitorilor de ciclism de pe raza judeţului Suceava;

Are contacte directe cu magazinele şi firmele care sunt specializate în comercializarea echipamentelor MTB;

 Promovează mersul pe bicicletă în județul Suceava şi organizează diverse evenimente MTB;

 Are în continuă derulare proiectul Bucovina pe Bicicletă, ce presupune marcarea de trasee ciclabile și turistice, marcarea GPS și promovarea lor.

Asociaţia Ghizilor din Bucovina

Are ca scop principal promovarea Bucovinei prin implementarea unor concursuri anuale de tip Maraton de Mountain Bike şi Alergare Montană şi atragerea în zonă a unui număr cât mai mare de participanţi şi viitori turişti;

A avut şi are în desfaşurare numeroase proiecte pe linie montană şi outdoor atât la nivel national cât şi internaţional.

PARTENERI:

Consiliul Judeţean Suceava

Primăria Câmpulung Moldovenesc

Serviciul Public SALVAMONT Suceava

Serviciul Public Salvamont Suceava acţionează în Obcina Mare, Obcina Feredeului, Obcina Mestecănişului, Obcina Voroneţului, Munţii Suhard, partea aferentă judeţului Suceava a Munţilor Călimani, Munţii Stânişoarei, masivul Rarău, versantul estic al masivului Giumalău, pe pârtiile de la Cârlibaba, deci în aproximativ 90% din zona montană a judeţului.

PARTENERI MEDIA:

judetulsuceava.ro Revista Tactica
NewsBucovina_Logo_web sigla_intermedia_web  diva_in_bocanci_RBG-01
logo_vivafm_web impact_fm_web

Sponsor Principal

Sponsori

Organizatori/Parteneri